Praktijk voor Coaching | Training | Persoonlijk Leiderschap

Over mij ; Sabri Agusevska

 

Mijn expertise ligt in het begeleiden, adviseren en coachen van professionals in veranderingen. 
Als trainer, coach en organisatieadviseur geef ik individuen en teams houvast in veranderingen door kennis te delen waardoor men een frisse blik op veranderen krijgt en waardoor veranderen veelal een stukje gemakkelijker wordt.  
Door aandacht te geven aan de onderstroom, ruimte te maken voor de gevoelens die er zijn rondom een verandering en veelal (on)bewust niet benoemd worden, zorg ik voor een gezamenlijke taal waardoor veranderingen begrijpelijker, en makkelijker worden voor mens en organisatie. Ik gebruik veel kennis en inzichten uit het systeemdenken, de culturele antropologie en vanuit het gedachtengoed van Joost Kampen om leiderschap en talent in organisaties weer optimaal te laten stromen. Want om leiding te geven hoef je geen leidinggevende te zijn. Persoonlijk leiderschap zit immers in ons allen. 

Mijn energie werkt vaak aanstekelijk waardoor mensen zich openen en willen leren.

Klanten omschrijven mijn werkwijze als energiek, kernachtig, verbindend en inspirerend.

Mijn visie is dat inzicht in jezelf en de verbinding met je omgeving de basis is voor zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Ik zie coaching en training als een ontdekkingstocht naar je talenten, je kwetsbaarheid en je kracht.

Oftewel het ontdekken van je 'eigen kleuren' zowel werk als prive.

Om van daaruit keuzes te durven maken waar jij gelukkig van wordt en die passen bij jouw welbevinden.

Dat is waar ik in geloof en dat is waar ASK Coaching en Training voor staat.

 

Ervaring

 

Ik werk zowel 1 op 1, als met teams binnen organisaties. Individuele gesprekken kunnen zowel op locatie in Emmen plaatsvinden als op locatie van de opdrachtgever.

Mijn liefde voor het systemisch werk en het verandermanagement breng ik graag over. Dat doe ik door middel van het geven van workshops, trainingen, individuele coaching en het begeleiden van ontwikkeltrajecten binnen teams. 

Op mijn linkedinprofiel tref je meer info aan over mijn werkervaring en opdrachtgevers die mijn inzet vragen.   https://www.linkedin.com/in/sabriagusevska/

 

 

 


Profiel

 

 

Login